Sierpniowe podsumowanie z wulkanem w tle

1 procent

Połowa sierpnia już za nami, ale wcale nie myślimy o końcu wakacji. W Fundacji  „ANIMUS” nie spoczywamy na laurach. Właśnie pobiliśmy rekord Polski w budowie największego czynnego wulkanu, poznaliśmy geologów z Uniwersytetu Jagiellońskiego, oraz gwiazdy polskiej estrady - Libera, Natalię Szroeder, Rafała Brzozowskiego i Panią Marzenę Kipiel – Sztukę, którzy przyjęli nasze zaproszenie, by dołączyć do akcji charytatywnej Fundacji.

Najważniejszym wydarzeniem nie były jednak koncerty i zabawy, choć niewątpliwie bardzo pomogły naszej akcji charytatywnej. To, z czego jesteśmy naprawdę dumni, to fakt, że ludzie, którzy uczestniczyli w akcji mają wielkie serca, którymi chcą się dzielić. Za co bardzo dziękujemy! Nie byłoby jednak żadnego koncertu, wulkanu czy innych atrakcji, gdyby nie nasze cztery wulkaniki radości. Kasia Misaczek, Klaudia Plesowicz, Wiktoria Franczak i Iza Handor, cudowne dziewczynki, dla których podjęliśmy się zorganizowania całego przedsięwzięcia. To one były prawdziwymi gwiazdami dnia!

Kochani darczyńcy, szanowni artyści, drodzy współpracownicy, oraz wolontariusze Fundacji. Z radością informujemy, iż 14 sierpnia 2013 r. podczas akcji charytatywnej „Fundacja „ANIMUS” i Gwiazdy dzieciom” dzięki Wam udało się zebrać 7.255,78 zł, 5.25 euro, oraz 170 koron czeskich. Jest to nasz wspólny sukces! Wakacje jeszcze trwają, podobnie jak zbiórka pieniążków dla naszych podopiecznych. Zwracamy się do Państwa z prośbą o przekazywanie 1 % z comiesięcznego wynagrodzenia, by móc wesprzeć najbardziej potrzebujących.

DZIĘKUJEMY!

Dzielmy się radością, dzielmy się dobrocią, dzielmy się sercem.