Fundacja "ANIMUS" - Przekazałeś nam już 1% - Kilogramy dobra

Kilogramy dobra

Świąteczna Zbiórka Żywności Banków Żywności to SETKI POSIŁKÓW dla ubogich dzieci Fundacji ANIMUS.

Świąteczna zbiórka żywnościJuż niebawem do naszych domów zawita bożonarodzeniowe światełko, zapowiedź narodzin Jezusa. W uroczystym nastroju, w gronie rodzinnym zasiądziemy do stołów aby podzielić się opłatkiem. Tego dnia liczy się przede wszystkim Rodzina, jednak nie wszyscy będą mogli w pełni cieszyć się atmosferą świąt.

Jak co roku również i w tym roku w dniach 28-30.11.2014 r. możecie Państwo zatroszczyć się o najbardziej potrzebujących mieszkańców Powiatu Złotoryjskiego.

Marek je słodycze jedynie od święta. Każda tabliczka czekolady to marzenie. Maciusia marzeniem jest Kinder Niespodzianka. Wszystkie zabawki skrzętnie kolekcjonuje i bardzo o nie dba. Ulubioną zabawką jest mały samochodzik. Maciuś również marzy o dużym wozie strażackim. Ty również możesz pomóc spełnić marzenie Marka i Maciusia.

Dlatego Fundacja ANIMUS serdecznie zaprasza do wzięcia udziału w „Świątecznej zbiórce żywności” w supermarketach Biedronka, Stokrotka i po raz pierwszy NETTO. Będziemy na Państwa czekać razem z wolontariuszami z Gimnazjum w Złotoryi i z Zespołu Szkół Zawodowych w Złotoryi.

I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem przekazując paczkę ze słodyczami i zabawkami dla dzieci, które marzą o odrobinie radości, bo „dzięki miłości i dobroci można pokonać wszystkie bariery!”

Fundacja ANIMUS z serca DZIĘKUJE !

1% - KRS 0000315596

Zapraszam do grona Darczyńców Fundacji ANIMUS

Wyślij dobrego SMS-a o treści AT.ANIMUS pod nr 71068 za 1,23 z VAT.

Zebrane środki przeznaczone zostaną na pomoc psychologiczną i rehabilitację m.in. rodzinie Marka, rodzinie Bartka, rodzinie Klaudii.

lub wpłać darowiznę w wysokości 10 zł, 50 zł lub 100 zł za pomocą systemu DOTPAY