Pomóż Kasi

Kasia podczas ciężkich ćwiczeń

Szanowni Państwo jesteśmy rodzicami 28-letniej Kasi. Nasza córka cierpi na mózgowe porażenie dziecięce spowodowane niedotlenieniem mózgu podczas porodu. Nasza córka skazana jest na wózek inwalidzki i całkowite uzależnienie od innych osób. Każda czynność życia codziennego wymaga od nas wielu sił i cierpliwości.

Każdego dnia Kasia przyjmuje specjalistyczne leki i przechodzi kosztowną rehabilitację. Niestety mimo naszych olbrzymich wysiłków nie jesteśmy w stanie zapewnić jej wystarczającej opieki medycznej jaką potrzebuje. Oddalibyśmy każde pieniądze dla poprawy zdrowia naszej córki, niestety nasz budżet domowy jest w znacznym stopniu niewystarczający.

Jednak  Kasia i my głęboko wierzymy, że los i dla niej stanie się łaskawszy i pozwoli jej na lepsze życie! Dlatego też zwracamy się z gorącą prośbą do ludzi dobrej wolio pomoc finansową, która zwiększy szansę na poprawę zdrowia naszego cierpiącego dziecka.

Z góry dziękujemy za okazaną pomoc i wielkie serca
Kasia Misaczek z rodzicami

Prosimy o wpłatę na konto fundacji ”ANIMUS”

Bank PKO BP SA I Oddział Złotoryja