Świąteczna Zbiórka Żywności z Fundacją ANIMUS

W dniach 2- 4 grudnia 2016 r. serdecznie zapraszamy na kolejną edycję akcji "Świąteczna Zbiórka Żywności z Fundacją ANIMUS". W organizacji akcji na terenie miasta Złotoryja będą pomagać wolontariusze Fundacji ANIMUS, ZHP, uczniowie z Zespołu Szkół Zawodowych oraz uczniowie z Zespołu Szkół Miejskich.

Do specjalnie przygotowanych koszy, każdy kupujący będzie mógł przekazać na rzecz dzieci, seniorów oraz pogorzelców z Nowej Ziemi artykuły spożywcze. Jak co roku produkty rekomendowane to te z długim terminem przydatności do spożycia, np: słodycze, cukier, makaron, dżemy, soki, konserwy, olej, mleko i wiele innych.

Liczymy na Państwa ofiarność. Każda akcja to kolejne napełnione brzuchy. Serdecznie zachęcamy do udziału w tej szlachetnej akcji! Okażmy serce i pomóżmy tym, którzy naszej pomocy potrzebują. Stańmy się w tych dniach Mikołajami i sprawmy, żeby na twarzach osób potrzebujących zagościł uśmiech. Sprawmy, by niemożliwe stało się możliwym - razem możemy więcej. Zapraszamy do udziału w akcji! Czekamy na Państwa w dniach 2- 4-grudnia 2016 r. od godziny 8:00 do 18:00 w supermarketach w Złotoryi tj. Lidl, Stokrotka, Netto oraz Zwierzyńscy ( Biedronka w centrum).